Našli jsme pro vás ještě nějaké kusy, ty jsou ale už poslední! Více informací
Speciál časopisu Gurmet, který nabízí přehlídku úžasných receptů našeho nejlepšího cukráře Josefa Maršálka.
Josef je profesionál, který ví, co chce a jak to chce, a jde si za tím. Jeho dokonalé sladké kreace, ať už jde o dorty, nebo drobné zákusky a dezerty, jsou perfektně promyšlené, v receptech se žádné ingredience nevyskytují jen tak náhodně. Všechny mají smysl a kombinace, které zprvu vypadají příliš bláznivě, nakonec skvěle fungují a vy nad nepoznanými chutěmi zůstanete stát v úžasu.
Josef nekopíruje francouzskou cukrařinu, nepotřebuje to. Má nekonečnou fantazii, díky které přetvoří klasické koňakové špičky, laskonky nebo bílkovou roládu v úplně nové cukrářské dílo. Jeho život a práce v Anglii a Indii promíchaly konzervativní klasiku s omamnou exotikou – a právě takový je i soubor receptů, které přináší tento speciál Gurmetu.
Získáte v něm pěkně pohormadě návody na Josefovy cukrářské kreace, které získaly popularitu, ale také recepty méně známé, ovšem pokaždé s jeho nezaměnitelným rukopisem. Každý postup doprovázejí fotografie, které názorně vysvětlí složitější postupy při pečení, výrobě polev nebo zdobení.
Rozměry: 27,5 x 21 cm
Počet stran: 98
Vazba: lepená s měkkými deskami